Előnyök

Hangszigetelt

Hangszigetelt

Akusztikai szempontból a Supafil Loft nagyon hatékonynak bizonyuló hangszigetelés. A külső és belső hangok kizárásával kényelmesebbé teszi otthonát.
Ülepedés megelőzése

Ülepedés megelőzése

A Supafil Loft ásványgyapot gyakorlatilag nem ülepszik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az ülepedés a befújt gyapot teljes térfogatát tekintve a mérhető 1 % alatt van. A házban lévő szigetelőanyag vastagságcsökkenését még évek múlva sem lehet tapasztalni.
Tökéletes szigetelés

Tökéletes szigetelés

A befújt szigetelés pelyhes formájának köszönhetően a Supafil Loft könnyen bejut otthonának mindenféle méretű és formájú üregébe. Tökéletesen alkalmazkodik a szigetelés alkalmazási helyéhez, legyen az födém, padlás, válaszfal vagy ferde tető.
Korlátozásmentes és gyors alkalmazás

Korlátozásmentes és gyors alkalmazás

A Supafil Loft alkalmazása mindössze néhány órát vesz igénybe. Nem borítja fel a napirendjét. A Supafil Loft beépítése során nyugodtan otthon maradhat anélkül, hogy tartania kellene a zajtól vagy attól, hogy a folyamat megzavarja mindennapi tevékenységeinek elvégzését.
Környezetbarát

Környezetbarát

A „szűz” szálból készült ásványgyapot nem tartalmaz hozzáadott kötőanyagot, égésgátlót vagy vegyi anyagokat. A legmagasabb fokú biztonságot nyújtja Önnek, mivel a szigetelés kizárólag tiszta ásványgyapotot tartalmaz.
Víztaszító

Víztaszító

A Supafil Loft ásványi szigetelés tulajdonságainak köszönhetően penészálló. A szigetelőanyag nem nedvszívó, víztaszító, lehetővé teszi a vízgpára átjutását,, nem bomlik le, és nem gátolja a baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását.
Nem gyúlékony

Nem gyúlékony

A Supafil az Euroclass A1 osztály alapján tűzállónak minősül. Tűz esetén a Supafil Loft segít Önnek és családjának időben biztonságban kijutni a házból, mivel a Supafil nem éghető anyag.
Gazdaságos

Gazdaságos

A Supafil Loft alkalmazásával folytonos hőszigetelő épületburok jön létre. Ezáltal nem alakulnak ki sem hézagok, sem hőhidak a szigetelésben. Ez a Supafil Loft magas hatékonyságának oka. A Supafil Loft hőszigetelés alkalmazása után a házban körülbelül 30%-os hőenergia megtakarítást érhet el, és így a beruházás megtérülése 3-5 év.

KNAUF INSULATION 2022